Bandet - Events

Blå Måne

Begeistring for kraftfull og melodisk rock brakte oss sammen

  • 01
   JUNI

   Blå Måne - Konsert

   Blå Måne er et etablert band med røtter tilbake til 80-tallet. Levd liv resiteres på lyrisk norsk, og serveres i en frekk miks av Folk og tung Rock ispedd tynne dryss av melodisk Popsukker. Bandets annonserte tredje album "Konger i kongeland" er under innspilling og presenteres på bandets tradisjonelle "Vårslepp på Rockefeller John DEE" torsdag 1. juni 2023.
   location_on John Dee access_time 19:00 PM
   Konsert John Dee 1/6 2023

  Time Line - Blå Måne

  • Januar 2023

   Kun her på lån

   Ny singel ute: «Kun her på lån» Januar 2023

  • Desember 2022

   Ny singel «Du Kan Noe Som Ikke Jeg Kan

   «Du Kan Noe Som Ikke Jeg Kan - ny singel utgitt Ikke utsett å gjøre noe for andre, ikke spar opp feriedager, ikke gå forbi Tranen eller andre steder du liker å bare sitte og betrakte livet mens du er - husk at vi kun er her på lån

  • Juni 2022

   Singel «Tok en til»

   "En kraftpakke av en festkaramell dedikert til alle som har en guilty pleasure, det være seg overdreven hang til vedfyring eller godteri!"

  • Mai 2019

   Ytterst på perrongen

   Albumet «Ytterst på perrongen» er en samling skråobservasjoner fra levde liv - også utenfor Oslo S - fremført på lyrisk norsk. Musikken bygger på harde rockeriff - med tynne dryss av sukker oppå.

  • Mars 2019

   Vårslepp/plate

   Godtfolk; den nye plata vår er ferdig, og slippes i løpet av april!! Gjør dere klare for BlåMånes tradisjonsrike Vårslepp på Rockefeller John DEE torsdag 9. mai - sannelig et av vårens vakreste eventyr!! I mellomtiden slipper vi låta «Dagen derpå», så er den unnagjort før festen begynner for alvor!! Følg med!!

  • Februar 2018

   6 nye låter

   Blå Måne har vært hos Rune Berg i Lydbroderiet Studio og spilt inn grunnsporene til 6 nye låter - med foreløpige titler «En Undring», «Fredløs», «Mal din røde farge», «Rødvinsnakke», «Sommerregn» og «Xtra Lars».

  • Januar 2018

   Nye låter/konsert

   Singelen «Full Fyr» er rett om hjørnet. Bandet er nå i studio og flere låter blir lansert utover våren.

   Blå Måne spiller releasekonsert på John Dee i Oslo fredag 25 mai.

  • Sommeren 2016

   Album Utsikt

   Bandet gav ut sitt første album «Utsikt» sommeren 2016 med egenkomponert rock. Tekstene er på norsk og er basert på episoder og refleksjoner fra Øvre Telemark og Oslo – samt Danskebåten og Sydenflyet.

  • Vi takker og bukker

   Vi takker våre nærmeste for gode innspill og stor tålmodighet, til Rune Berg for musikalsk visdom, inspirasjon og en fabelaktig formuleringsevne (spesielt når ting må gjøres om igjen)

   Takk til Tom Solem for å ha laget et cover som er selveste ”Blå Måne”. Og takk til George Tanderø i Livingroom Studio for strålende mastering. Takk for godt samarbeid til Tom Hovde og gjengen i Bare Bra Musikk.

  • Sabbasen Records

   Singel og album gis ut på Sabbasen Records og distribueres på Bare Bra Musikk