meny Meny

Nyheter

blå måne


Mai 2019

Mai 2019
Albumet «Ytterst på perrongen» er en samling skråobservasjoner fra levde liv - også utenfor Oslo S - fremført på lyrisk norsk. Musikken bygger på harde rockeriff - med tynne dryss av sukker oppå.

Mars 2019

Mars 2019
Godtfolk; den nye plata vår er ferdig, og slippes i løpet av april!! Gjør dere klare for BlåMånes tradisjonsrike Vårslepp på Rockefeller John DEE torsdag 9. mai - sannelig et av vårens vakreste eventyr!! I mellomtiden slipper vi låta «Dagen derpå», så er den unnagjort før festen begynner for alvor!! Følg med!!

Mai 2018

Mai 2018
Blå Måne slipper singelen «Undring». Det er en heftig energisk rocker på filosofisk grunn - som tar tak og slipper seg løs i et fengende refreng. Blå Måne er på høyoktan - og produsent Rune Berg i Lydbroderiet setter det hele på spissen med et tøft og dirrende lydbilde. Undring handler om de små men viktige tingene i livet.

Mars/Februar 2018

Mars 2018
Singelen «full fyr» utgitt
9/3 2018

Februar 2018
Blå Måne har vært hos Rune Berg i Lydbroderiet Studio og spilt inn grunnsporene til 6 nye låter - med foreløpige titler «En Undring», «Fredløs», «Mal din røde farge», «Rødvinsnakke», «Sommerregn» og «Xtra Lars».
 

NYE LÅTER - KONSERT

Januar 2018
Singelen «Full Fyr» er rett om hjørnet. Bandet er nå i studio og flere låter blir lansert utover våren.
 
Blå Måne spiller releasekonsert på John Dee i Oslo fredag 25 mai.  

ALBUMET UTSIKT

Sommeren 2016
Bandet gav ut sitt første album «Utsikt» sommeren 2016 med egenkomponert rock.  Tekstene er på norsk og er basert på episoder og refleksjoner fra Øvre Telemark og Oslo – samt Danskebåten og Sydenflyet.
 

VI TAKKER

Vi takker våre nærmeste for gode innspill og stor tålmodighet, til Rune Berg for musikalsk visdom, inspirasjon og en fabelaktig formuleringsevne (spesielt når ting må gjøres om igjen)

….OG BUKKER

Singel og album gis ut påSabbasen  Records og distribueres påBare Bra Musikk

Takk til Tom Solem for å ha laget et cover som er selveste ”Blå Måne”.
Og takk til George Tanderø i Livingroom Studio for strålende mastering.
Takk for godt samarbeid til Tom Hovde og gjengen i Bare Bra Musikk. 

Stacks Image 517

Booking: +47 900 72 955
Blå Måne 2018
post@blaamaane.com